Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΛΥΩΝ ΜΠΟΡΝΤΟ 3-1

Την ικανοποίηση του για τη νίκη επί της Μπορντό (3-1) στον πρώτο γαλλικό «εμφύλιο» της φάσης των «8» του Champions League, εξέφρασε ο τεχνικός της Λυών, Κλοντ Πιέλ. «Το ματς ήταν πολύ ανοικτό με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Η Μπορντό είχε ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά είμαι ικανοποιημένος που εμείς καταφέραμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ, ενώ ίσως θα μπορούσαμε να φτάσουμε και σε τέταρτο», ανέφερε αρχικά.


Και συνέχισε: «Το αποτέλεσμα είναι καλό για μας, αλλά η πρόκριση παραμένει ανοικτή και για τις δύο ομάδες. Θα δεχτούμε πίεση στην έδρα της Μπορντό, ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις που οι αντίπαλοι είναι πολύ ικανοί, ενώ οι απουσίες των Λισάντρο και Γκοβού που είναι τιμωρημένοι, είναι σημαντικές για μας».

Ο τεχνικός των Γιρονδίνων, Λοράν Μπλαν ανέφερε από τη μεριά του: «Παρότι χάσαμε με 3-1 είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδα μία τόσο καλή εμφάνιση από τους παίκτες μου. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και λίγο πριν μπει το τρίτο γκολ της Λιόν είχαμε τη δυνατότητα να ισοφαρίσουμε. Ήμασταν πιο κοντά στο 2-2 από το 3-1.

Στη φάση του πέναλτι της Λιόν ο παίκτης μας κάνει τάκλιν και δεν μπορεί να έχει τα χέρια κολλημένα στο σώμα του. Πάντως δεν συνηθίζω να σχολιάζω τη διαιτησία και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα. Στον επαναληπτικό θα πρέπει να χτίσουμε πάνω στη σημερινή μας απόδοση και φυσικά να έχουμε καλύτερη αμυντική συμπεριφορά».