Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Mε αλλαγές κόντρα στη Σταντάρ (Photo: ActionImages). William Hill Casino! Περισσότερα από 90 παιχνίδια σε περιμένουν. 150€ Bonus πρώτης κατάθεσης!

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ανήκει στο παρελθόν και στον Παναθηναϊκό ετοιμάζουν τα πλάνα τους για τον αγώνα της Πέμπτης (22:05, ΑΝΤ-1) με τη Σταντάρ Λιέγης, στο ΟΑΚΑ. Είναι δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες αισθάνονται κουρασμένοι από τους συνεχείς αγώνες και ο Νίκος Νιόπλιας προτίθεται να κάνει μέχρι πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» για το συγκεκριμένο ματς.

Σίγουρο θεωρείται ότι ο Σιμάο θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη στα χαφ, ο Βύντρα θα πάρει τη θέση του Μαρίνου (που αισθάνεται ενοχλήσεις) στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Δάρλας θα παίξει αντί του Σπυρόπουλου στα αριστερά. Ο διεθνής μπακ παίζει συνεχώς και πρέπει να πάρει ανάσες. Δεν αποκλείεται ο Ρουκάβινα να παίξει αντί του Σαλπιγγίδη, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Χριστοδουλόπουλος.

Χθες ο Νίνης προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του, αλλά ο κ. Νιόπλιας δεν επιθυμεί να ρισκάρει τη συμμετοχή του απέναντι στους Βέλγους. Ο Μακεδόνας τεχνικός παρακολουθεί σε βίντεο παιχνίδια της Σταντάρ στο Champions League και αύριο θα έχει καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του.

«Δεν έχει κριθεί τίποτα»

Χαμηλούς τόνους κρατούν στον Παναθηναϊκό, μετά την αύξηση της διαφοράς σε πέντε βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και υπολογίζουν πολύ στον ΠΑΟΚ, ο οποίος παραμένει στο -2. Εκείνο που θέλουν είναι να παρουσιάζονται σοβαροί σε κάθε ματς, προκειμένου να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα. Στο «τριφύλλι» κοιτούν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύουν ότι έχουν δρόμο μπροστά τους για να πετύχουν τον στόχο τους. Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού υποστηρίζουν ότι θα μιλήσουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μόνο αν μαθηματικά το έχουν κατακτήσει.