Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Βγενόπουλος: «Θα πάρουμε τον τίτλο ακόμα και αν είμαστε στο –2»

«Νοιώθουμε δικαιωμένοι» είπε ο Ν.Πατέρας
Βγενόπουλος: «Θα πάρουμε τον τίτλο ακόμα και αν είμαστε στο –2»
Αθήνα, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει φέτος το Πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά τη μεγάλη νίκη σε βάρος της Ρόμα. Ο εκ των βασικών μετόχων των «πρασίνων» ζήτησε παράλληλα να συσπειρωθεί ο κόσμος γύρα από την ομάδα.

«Θα πάρουμε το πρωτάθλημα ακόμα και αν είμαστε πίσω δύο βαθμούς πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα θα είναι δικό μας» τόνισε ο κ. Βγενόπουλος ενώ προανήγγειλε μετεγγραφική ενίσχυση το καλοκαίρι.«Προφανώς το καλοκαίρι θα ενισχυθούμε και του χρόνου θα θέλουμε μια καλύτερη Ευρωπαϊκή πορεία».

Παράλληλα ζήτησε να σταθούν οι φίλαθλοι κοντά στην ομάδα: «Θέλω να καλέσω όλους τους Παναθηναϊκούς φιλάθλους σε συσπείρωση. Να σταματήσουν οι γελοίες κριτικές για τον Νιόπλια, τον Λέτο, τον Κατσουράνη, τον Καραγκούνη. Όλα αυτά τα πράγματα θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι προδοσία».

Πατέρας: «Νοιώθουμε δικαιωμένοι»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νικόλας Πατέρας δήλωσε ότι αυτός και οι συνεργάτες του αισθάνονται δικαιωμένοι για το ρόστερ της ομάδας μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε σε βάρος της Ρόμα. «Πριν μερικές ημέρες σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς με αντίπαλο την Καβάλα δείξαμε το κακό μας πρόσωπο και εναντίον της Ρόμα που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης παρουσιάσαμε τον καλό εαυτό μας» είπε ο κ. Πατέρας και τόνισε ότι η ήττα από την Καβάλα είναι μια κακή παρένθεση που όλοι στον Παναθηναϊκό θέλουν να την ξεχάσουν. Πρόσθεσε ακόμα ότι πλέον η ομάδα επικεντρώνεται στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος ελπίζει στη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Όσον αφορά τη ρεβάνς στη Ρώμη, είπε ότι ο Παναθηναϊκός σε όλα τα παιχνίδια έχει σαν στόχο τη νίκη.

Θανάσης Γιανακόπουλος: «Αξίζαμε τη νίκη»

Τη μεγάλη του χαρά εξέφρασε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και θέλησε να ευχαριστήσει τους παίκτες που χάρισαν στον κόσμο τέτοιες στιγμές: «Είναι μια μεγάλη νίκη. Οι παίκτες πάλεψαν και άξιζαν αυτό το αποτέλεσμα. Μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας για τη χαρά που μας έδωσαν» δήλωσε για το ματς ο κ. Γιαννακόπουλος, προσθέτοντας πως «δεν μπορώ να καταλάβω τις κουβέντες περί ενότητας. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί αγαπημένοι»