Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 5-1



Να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα και το βαρύ σκορ (5-1) θέλουν στον Παναθηναϊκό. Η πρεμιέρα των «πρασίνων» στο Champions League ήταν εφιαλτική, αλλά παίκτες και τεχνικό τιμ δεσμεύθηκαν πως δεν θα επαναληφθεί παρόμοια εμφάνιση. Πλέον, η προσοχή όλων στους νταμπλούχους Ελλάδος στρέφεται στο ματς με την Καβάλα (Σάββατο-19:30) για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στον Παναθηναϊκό άπαντες γνώριζαν πως το παιχνίδι στο «Καμπ Νου» ήταν… χαμένο από την κλήρωση κιόλας. Αυτό που πείραξε περισσότερο, όμως, ήταν το ότι οι «πράσινοι», πλην της φάσης του γκολ, δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Κοπεγχάγη με γκολ του Ν’Ντόι στο 87’ πήρε τη νίκη απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν.

Πλέον, στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως τα επόμενα δύο εντός έδρας ματς (Κοπεγχάγη, Ρούμπιν Καζάν) είναι κάτι παραπάνω από… τελικοί για τους «πράσινους». Το ματς στην Καταλονία, όμως, ανήκει στο παρελθόν και όπως παραδέχθηκαν οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις τους, η προσοχή όλων στρέφεται πλ
έον στην αναμέτρηση με την Καβάλα για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.